Veelgestelde vragen tickets

Tickets koop je op deze website door in het menu op ‘tickets’ te klikken. Op deze pagina kun je voor het evenement waar jij bij wil zijn een ticket aanschaffen.

Zeker. Zorg er dan wel voor dat het beeldscherm van jouw telefoon zo helder. mogelijk staat en dat jouw telefoon goed opgeladen is.

Geef dan je ticket aan één van je vrienden. Is iedereen verhinderd? Dan kun je jouw ticket nog proberen te verkopen via Ticketswap.nl. Tickets zijn niet refundable.

Dat verschilt per evenement. Kijk daarom altijd goed naar de minimumleeftijd bij het evenement waar jij naar toe wilt voordat je tickets koopt.

Neem contact op met Eventgoose via onderstaande link.

Helpdesk bezoekers

Veelgestelde vragen zalen

Vragen staat vrij, maar op de meeste vragen is al een antwoord te vinden op deze pagina! Zo niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je vraag verder!

Onze locatie heeft verschillende zalen, en je kunt ze allemaal vinden onder het kopje ‘zaalverhuur

Onze zalen zijn uitgerust met basisvoorzieningen, zoals stoelen, tafels, verlichting en geluidsapparatuur. Ook bieden we extra voorzieningen zoals catering en decoratie . Laat ons weten wat uw behoeften zijn, zodat we u kunnen helpen bij het plannen van uw evenement.

De kosten van het huren van een zaal variëren afhankelijk van de grootte van de zaal en de benodigde voorzieningen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Ja, u mag uw eigen catering meenemen. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van onze keuken.

Ja, onze locatie heeft voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten.

Ja, u mag de zaal versieren. We vragen u echter om vooraf contact met ons op te nemen om uw plannen te bespreken en eventuele beperkingen te bespreken.