Jouw borrel of feest in Shique?

Als je op zoek bent naar een geschikte locatie voor jouw (bedrijfs)evenement, dan is Shique de luxe de juiste keuze. We beschikken over 4 verschillende zalen. Als je zorgeloos wilt genieten, nemen we graag de gehele organisatie uit handen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul hieronder het formulier in en we gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek.

Maak een afspraak

± 550
High Level
± 300
Down Stairs
± 100
Petit

Onze diverse zalen

High Level

De High Level met een capaciteit van 550 personen is een locatie voor grote evenementen en feesten. De zaal beschikt over een indrukwekkend licht- en geluidssysteem dat zorgt voor de perfecte sfeer en ambiance. Het lichtsysteem biedt een breed scala aan kleuren en effecten, waardoor de zaal kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het evenement. De zaal heeft ook een podium dat kan worden gebruikt voor presentaties of optredens. Er zijn drie baren in de zaal die ervoor zorgen dat gasten snel en gemakkelijk drankjes kunnen bestellen.

Capaciteit: 550

Down Stairs

De Down Stars is perfect voor bijeenkomsten en feesten met een capaciteit van 300 personen. De zaal heeft een warme en gezellige sfeer, vergelijkbaar met die van een oud bruin café. De zaal is uitgerust met licht en geluid, wat betekent dat je geen externe apparatuur hoeft te huren. De verlichting kan worden aangepast om de juiste sfeer te creëren, of je nu een feestelijke sfeer wilt creëren of juist een meer ingetogen sfeer. Het geluidssysteem is van kwaliteit en is geschikt voor alles van achtergrondmuziek tot liveoptredens. Er is een uitgeruste bar in de zaal die ervoor zorgen dat gasten snel en gemakkelijk drankjes kunnen bestellen.

Capaciteit: 300

Petit

De Petit is een waardevolle aanvulling op uw hoofdzaal en biedt verschillende opties voor het gebruik ervan. Allereerst kan de zaal worden gebruikt als rust- en ontspanningsruimte voor uw gasten. Met tafels en stoelen kunnen gasten hier genieten van een rustmomentje weg van de drukte in de hoofdzaal. Daarnaast kan de zaal ook dienen als verlengstuk van de hoofdzaal, wat meer ruimte biedt voor uw evenement. Met een capaciteit van 100 personen kunt u hier nog meer gasten ontvangen. Bovendien is het mogelijk om deze ruimte te gebruiken als snackbar, waardoor u uw gasten gemakkelijk van eten en drinken kunt voorzien. Als u op zoek bent naar een multifunctionele zaal met veel mogelijkheden, dan is deze zaal wellicht iets voor u.

Capaciteit: 100

Zaal huren? Maak een afspraak

We are here for you, and your friends!